пʼятницю, 28 вересня 2018 р.

До 100 - річчя з дня народження В.О. Сухомлинського

28 вересня 2018 року відзначається 100 років з дня народження видатного вчителя, письменника та поета  В.О.Сухомлинського, що практично все своє життя присвятив вихованню і навчанню дітей.
З нагоди такої події в Новоархангельській загальноосвітній школі відбувся семінар - практикум на тему "Педагогічні ідеї В.О.Сухомлинського в освітньому просторі".
  Заступник директора з виховної роботи  Новоархангельського НВО №2 Онищенко О.Б. розповіла присутнім про паралель між Новою українською школою та творчістю Василя Сухомлинського.



Заступник директора з виховної роботи Новоархангельської ЗШ І -ІІІ ступенів Щербак Л.Д. виступила перед  присутніми з темою  "Реалізація ідей В.О.Сухомлинського про захист життя дітей, збереження і зміцнення здоров'я, фізичне виховання і розвиток".


Вчителі початкових класів презентували присітнім фрагменти відео уроків: 
Коломієць О.О. -урок позакласного читання "Шануймо рідну неньку" за твором В.Сухомлинського "Сьома дочка"- 2 клас
Головань В.В - урок позакласного читання в бібліотеці "Святковий обід" -3 клас
Антоненко І.Ю. - урок на природі за темою "Сонце - джерело життя на землі".
Після перегляду відеофрагментів за "Круглим столом" вчителі  презентували власний досвід роботи .


Вчитель математики Романенко В.П. розповіла присутнім, як можна впроваджувати ідеї митця на уроках математики.

Поділилася досвідом своєї роботи, щодо впровадження основних ідей великого педагога,  вчитель української мови Васильченко В.Я.


Для присутніх була організована виставка творчих доробок педагогів Новоархангельської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Захід був проведений на високому методичному рівні, присутні для себе взяли дуже багато цікавих ідей, які можна впроваджувати у своїй педагогічній діяльності.




Немає коментарів:

Дописати коментар